Οινοποιείο Αφοί Σπ. Μαραγκάκη

Οινοποιείο Αφοί Σπ. Μαραγκάκη

Είναι παγκοσμίως γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας του κρασιού, οφείλεται στις συνθήκες συλλογής των σταφυλιών.
Το ηλιόγερμα (δειλινό), η πιο ρομαντική ώρα της ημέρας, θεωρείται η καταλληλότερη ώρα για την περισυλλογή των σταφυλιών που προορίζονται για την παραγωγή «Μεγάλων» ποιοτικά κρασιών.

Επικοινωνία
Οινοποιείο Αφοί Σπ. Μαραγκάκη 70013 13ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, Σταυρακιανή Καμάρα Ηράκλειο T +30 2810 721260

Ακολουθώντας το ηλιόγερμα και έχοντας σαν όπλα το μεράκι, την πίστη στην παράδοση αλλά και στην τεχνολογία, δημιουργήσαμε το Οινοποιείο Αφοί Σπ. Μαραγκάκη. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, που φτιάχτηκε τόσο για να εξυπηρετήσει την ανάγκη παραγωγής εξαιρετικού κρασιού όσο και για να γνωρίσει στο ευρύτερο κοινό το Κρητικό κρασί, μέσα από επισκέψεις γευσιγνωσίας στο χώρο των εγκαταστάσεων. Σκοπός και στόχος είναι η ανάδειξη του Κρητικού αμπελώνα, ο οποίος απολαμβάνοντας τις ιδανικότερες περιβαλλοντικές συνθήκες της Μεσογείου, έχει την δυνατότητα να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην παραγωγή κρασιών, φιλοξενώντας τόσο τοπικές όσο και ξένες ποικιλίες. Σαν αποτέλεσμα απολαμβάνουμε εξαιρετικά Κρητικά κρασιά με ονομασία προέλευσης ενώ παντρεύουμε επίσης εγχώριες και ξένες ποικιλίες οδηγώντας σε ένα νέο ταξίδι μεθυστικών αρωμάτων.

Εταιρία
Οινοποιείο Αφοί Σπ. Μαραγκάκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Μαραγκάκης Μανώλης
Οδός
13ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, Σταυρακιανή Καμάρα
Νομός
Ηράκλειο
Δήμος
Ηρακλείο
Τ.Κ.
70013
Τηλέφωνο
+30 2810 721260