Οινοποιείο Ευφροσύνη

Οινοποιείο Ευφροσύνη

Σας καλωσορίζουμε στη μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση και σας διαβεβαιώνουμε για την προτεραιότητα που δίνουμε στην ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής, οινοποίησης και εμφιάλωσης των προϊόντων μας.

Επικοινωνία
70011 Κερασιά Ηρακλείου Ηρακλείου T 2810 791989

Η σύντομη ιστορία μας ξεκινά το 1999 όταν αποφασίσαμε, με την βοήθεια εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων (Γεωπόνων-Χημικών-Βιολόγων-Αμπελουργών κ.ά.) να καλλιεργήσουμε με βιολογικά μέσα και τρόπους, όχι μόνο εξαιρετικές ντόπιες ποικιλίες οινοστάφυλων, αλλά και αντίστοιχες διεθνώς γνωστές. Έτσι για το κόκκινο κρασί μας παράγουμε Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Cabernet sauvignon, Syrah, και Merlot και για το λευκό Βιλάνα, Μαλβαζία και Chardonnay. Όλα μας τα κρασιά καθώς και το οινοποιείο έχουν πιστοποιηθεί από την BIO*.

Αν και “νέοι” ακόμη στην παραγωγή και εμπορία οίνου, έχουμε πάρει μέρος σε Ελληνικές και Διεθνής εκθέσεις και διαγωνισμούς και βεβαίως είμαστε υπερήφανοι για τις διακρίσεις που μας απονεμήθηκαν.

Θα ήταν χαρά και τιμή μας να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις και τους αμπελώνες μας, να δείτε από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής κρασιού, να ενημερωθείτε για την ιστορία, τη γεωγραφία και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα, δύο ή όσα ποτήρια κρασί επιθυμείτε!.. Άλλωστε, ακόμα πιο γνωστά απ΄τα κρασιά μας είναι η ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΤΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Οδός
Κερασιά Ηρακλείου
Νομός
Ηρακλείου
Δήμος
Ηρακλείου
Περιοχή
Κερασιά
Τ.Κ.
70011
Τηλέφωνο
2810 791989
Κινητό
6992399606
Email
tylaki@kosmadakis.gr
Ωράριο Επισκέψεων

Κατόπιν συνεννόησης