Κρασιά ΤΙΤΑΚΗΣ


Η οικογένεια Τιτάκη δραστηριοποιείται μέσα στην καρδιά της ζώνης των οίνων ΟΠΑΠ ΠΕΖΑ, εδώ και τρείς γενιές. Αφοσιωμένοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για ένα αναβαθμισμένο  και ταυτόχρονα προσιτό κρασί,φροντίζουμε, εδώ και εξήντα χρόνια,  για την καθημερινή του απόλαυση.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά οινοποιεία της Κρήτης, οινοποιούμε τις ποικιλίες που καλλιεργούμε τόσο στον ιδιωτικό αμπελώνα, όσο και μέσα από την συνεργασία μας με περισσότερους από εκατό παραγωγούς του Νομού Ηρακλείου. Αναδεικνύουμε τον πλούτο και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα, προσφέροντας ποιοτικά κρασιά  με μια μεγάλη γκάμα συσκευασιών, ευφραίνοντας κάθε σας στιγμή.

Ο Τίτος Τιτάκης, γεννημένος το 1909, ίδρυσε στα τέλη της δεκαετίας του 50 το πρώτο οινοποιείο στο χωριό  Καλλονή, τόπο καταγωγής της οικογένειας, που βρίσκεται  1 χλμ. νότια από τα Πεζά προς το Χουδέτσι. Σε αυτό το οινοποιείο  παράχθηκαν οι πρώτες μικρές ποσότητες  χύμα οίνου . Ο πρωτότοκος  γιός του, Νικόλαος, με περήφανη συνοδοιπόρο τη σύζυγό του Αγγελική, ανοίγουν στα τέλη της 10 ετίας του ΄80 (1987) εμπορικό κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το 1996 η  παραγωγή οίνου μεταφέρεται στις σημερινές εγκαταστάσεις στους Κουνάβους. Η νέα μονάδα διαθέτει δεξαμενές χωρητικότητας 5οοο τόνων και έκτοτε, ακολουθώντας τα χνάρια του Νικολάου Τιτάκη,η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται με νέες προοπτικές και ανήσυχο πνεύμα, από την Μαρία Τιτάκη που είναι Οινολόγος και έχει αναλάβει την αντίστοιχη ευθύνη και τον Τίτο Τιτακη  που ασχολείται με το εμπορικό κομμάτι της επιχείρησης.

Στο οινοποιείο μας, υπάρχει  χώρος γευσιγνωσίας,(5 ατόμων) όπου σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε τα προιόντα μας. Θα μας βρείτε από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 12:00-16:00 ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2810-743630.

Λευκό     Λευκό

Ροζέ     Ροζέ

Κόκκινο     Κόκκινο


Αρχαιότητες Αρχαιότητες Ξενάγηση στο οινοποιείο Ξενάγηση στο οινοποιείο Συμβατική Καλλιέργεια Συμβατική Καλλιέργεια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τιτάκη Μαρία

Οδός: Κούναβοι
Νομός: Ηρακλείου
Δήμος: Αχαρνών - Αστερουσιων
Περιοχή: Κούναβοι
Τ.Κ.: 70100

Τηλέφωνο: 2810 743 630
Κινητό: 6974799517
E-mail: info@titakis.gr
Website: http://www.titakis.gr

Ωράριο Επισκέψεων:

Απρίλιος-Νοέμβριος, Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-16:00

 


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ν. ΤΙΤΑΚΗΣ ΑΞΤΕΕ
ΚΟΥΝΑΒΟΙ
ΤΚ 70100
Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
 
Τηλέφωνο: 2810 743 630
Fax: 2810 743630
E-mail: info@titakis.gr
Website: http://www.titakis.gr

 

Φόρμα Επικοινωνίας
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
Κορυφή