Καραβιτάκης Μαλαγουζιά
Αμπελώνες Καραβιτάκη

Καραβιτάκης Μαλαγουζιά

Η ποικιλία Μαλαγουζιά καλλιεργείται στους ιδιόκτητους Αμπελώνες του κτήματος στα Χανιά Κρήτης. Αποτελεί μια από τις πιο αρωματικές ελληνικές ποικιλίες. Ο τρύγος λαμβάνει χώρα στα μέσα Αυγούστου περίπου όπου τα σταφύλια πιέζονται ελαφρά στο πιεστήριο παίρνοντας μόνο πρόρωγο μούστο και αποφεύγοντας την οξείδωση. Κατόπιν ζυμώνονται στους 16 – 18 βαθμούς σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μετά την ζύμωση το κρασί παραμένει με τις λάσπες του για 3 περίπου μήνες.Χρώμα λεμονοπράσσινο με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων γιασεμιού και λεμονανθών.

Χρώμα Κρασιού Λευκό
Ποικιλία Μαλαγουζιά
Τύπος Κρασιού Ξηρός
Τύπος Κρασιού (CO2) Ήσυχος
Τύπος Καλιέργειας Συμβατική