ΝΕΑ

Newsletter Σεπτέμβριος 2014

Διοργάνωση γνωριμίας με το Κρητικό κρασί σε κινέζους επισκέπτες από το Hubei.

Κινεζική αντιπροσωπεία από την Επαρχία Hubei (που αριθμεί 60 εκατομμύρια πληθυσμό), επισκέφτηκε την Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι κινέζοι επισκέπτες, που αποτελούνταν από πολιτική αντιπροσωπεία, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφους, που συνοδευόταν από την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε γευσιγνωσία για το κρητικό κρασί και παρουσίαση των τοπικών ποικιλιών που οργάνωσε το «Wines of Crete».

Την αντιπροσωπεία στην Κρήτη συνόδευαν κορυφαία ΜΜΕ της Κίνας, όπου κατέγραψαν την ξενάγηση που τους έγινε στο Οινοποιείο της Mediterra στο χωριό Κουνάβοι, Ηρακλείου Κρήτης. Επιπλέον έγινε αναλυτική παρουσίαση για την παραγωγή κρασιού στην Κρήτη, καθώς η διαδικασία οινοποίησης βρισκόταν σε εξέλιξη. Ταυτόχρονα οι λήψεις που έγιναν από το συνεργείο του Hubei TV θα χρησιμοποιηθούν σε ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για την Κρήτη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Το «Wines of Crete» στη γιορτή των 40 χρόνων της Minoan Lines

Το «Wines of Crete» συμμετείχε στις στην εκδήλωση του εορτασμού των 40 χρόνων των Μινωικών Γραμμών στις 14 Σεπτεμβρίου 2014. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πλοίου τα κρασιά των οινοποιών του δικτύου Wines of Crete, αλλά και να συνομιλήσουν με τους οινοποιούς που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. (Περισσότερες φωτο γραφίες ΕΔΩ)

Οινοτουριστικό ερωτηματολόγιο

Το «Wines of Crete» θέλει τη δική σας γνώμη και άποψη και δημιούργησε οινοτουριστικό ερωτηματολόγιο για τους οινόφιλους και μη του Κρητικού αμπελώνα. Περιμένουμε τις δικές σας απαντήσεις και απόψεις για τον Κρητικό Αμπελώνα ΕΔΩ!

Στιγμές από τον τρύγο στον Κρητικό Αμπελώνα

Το «Wines of Crete» μάζεψε στιγμές από τον τρύγο από τα κρητικά οινοποιεία και σας μεταφέρει δυνητικά σε αυτή την μαγική στιγμή για εμάς! Απολαύστε τις εικόνες από τον τρύγο στον Κρητικό Αμπελώνα και κάντε like στην φωτογραφία που σας αρέσει. Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ!

Ενημέρωση για την παρουσία των μελών του «Wines of Crete»

Το «Wines of Crete» θα πληροφορεί τους χρήστες του διαδικτύου μέσω της σελίδας του στο Facebook, για την παρουσία των μελών του σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σκοπός αυτής της ενημέρωσης είναι να μπορούν οι οινόφιλοι να απολαμβάνουν κρητικό κρασί σε όποιο σημείο βρίσκονται οι οινοποιοί του δικτύου. Απολαύστε υπεύθυνα!

Δημοσιεύσεις για το «Wines of Crete»

Το «Wines of Crete» συγκεντρώνει τις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει για το Δίκτυο και τις παρουσιάζει σε ειδική κατηγορία στο www.winesofcrete.gr! Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις ΕΔΩ

Περισσότερα Νέα