ΝΕΑ

Newsletter Οκτώβριος 2014

Νέα καταχώρηση στο περιοδικό BLUE της Aegean Airlines!

Τοπικές και διεθνείς ποικιλίες συνδυάζονται στον Κρητικό αμπελώνα για να δημιουργήσουν περισσότερα από 500 διαφορετικά κρασιά. Σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον ένα που θα συνοδεύει ιδανικά οποιοδήποτε πιάτο πρόκειται να γευθείτε. Και σίγουρα θα υπάρχει ένα που θα ταιριάζει στο δικό σας ουρανίσκο, ανεξαρτήτως πιάτου. Μπορείτε να βρείτε τη μεγάλη ποικιλία των Κρητικών κρασιών ΕΔΩ.

Συμμετοχή του «Wines of Crete» σε ημερίδα

Το «Wines of Crete» συμμετείχε στην ημερίδα: Αγροτουρισμός– Οινοτουρισμός – Προσκυνηματικός Τουρισμός. Στρατηγική ανάπτυξης για το νότο και την ενδοχώρα της Κρήτης που έγινε στις Μοίρες Ηρακλείου στις 17 Οκτωβρίου 2014.

Ο Οινοτουρισμός και οι προσπάθειες ανάδειξής του που κάνουν οι Οινοποιοί της Κρήτης παρουσιάστηκαν στην ημερίδα σαν καλή πρακτική από οργανωμένο φορέα της Κρήτης.

Μπορείτε να βρείτε τα θέματα που αναπτύχθηκαν ΕΔΩ

Οινοτουριστικό ερωτηματολόγιο

Το «Wines of Crete» θέλει τη δική σας γνώμη και άποψη και δημιούργησε οινοτουριστικό ερωτηματολόγιο για τους οινόφιλους και μη του Κρητικού αμπελώνα. Περιμένουμε τις δικές σας απαντήσεις και απόψεις για τον Κρητικό Αμπελώνα ΕΔΩ!

Wines of Crete στο Info Point Δ. Ηρακλείου

Το υλικό του Wines of Crete φιλοξενείται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλέιου και ελιναι διαθέσιμα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες!

Θα το βρείτε στην Πλατεία Νικηφόρου Φωκά στο κέντρο του Ηρακλείου.

Περισσότερα Νέα