ΝΕΑ

Newsletter Μάρτιος 2016

Ο Andrew Jefford γράφει για το Κρητικό κρασί.

Έπειτα από την επίσκεψή του στα “ΟιΝοτικά” στο Ηράκλειο, ο Andrew Jefford γράφει για τα κρασιά του Κρητικού Αμπελώνα.

Jefford on Monday: The call of Crete

Andrew Jefford visits the high-altitude vineyards of Crete and finds an ancient wine culture in renaissance…

Βρείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην μεγαλύτερη Διεθνή έκθεση κρασιού PROWEIN.

Στο Düsseldorf της Γερμανίας βρέθηκαν οι Οινοποιοί της Κρήτης, 15 με 17 Μαρτίου, όπου με την σημαντική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετείχαν στην Διεθνή έκθεση PROWEIN. Στο περίπτερο των Οινοποιών της Κρήτης υπήρχαν 12 οινοποιοί και ένα ενιαίο wine bar. O επισκέπτης μπορούσε να δοκιμάσει κρασιά από 31 οινοποιεία μέλη του Wines of Crete, να πληροφορηθεί για τις ποικιλίες της Κρήτης και για τις διεθνείς ποικιλίες που ευδοκιμούν στο νησί. Στο περίπτερο βρέθηκε πλήθος επαγγελματιών που ήθελαν να γνωρίσουν το κρητικό κρασί. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Το Wines of Crete στην Πανελλήνια έκθεση Οινόραμα!

Το Wines of Crete βρέθηκε στην Πανελλήνια έκθεση κρασιού, Οινόραμα, 5-7 Μαρτίου 2016. Τα Κρητικά Οινοποιεία καταλάμβαναν μια ολόκληρη αίθουσα στον χώρο του Ζαππείου (αίθουσα 1 κόκκινη) ενώ σε ειδικό χώρο που υποστηρίζεται από το Wines of Crete. Όπως κάθε χρόνο η παρουσία των Οινοποιών της Κρήτης στο Οινόραμα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

16ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης

Τα Κρητικά Οινοποιεία που συμμετείχαν στον 16ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, επέστρεψαν με 17 διακρίσεις! Βρείτε όλα τα κρητικά κρασιά ΕΔΩ.

Διαγωνισμός TEXSOM International Wine Awards

Βρείτε τα κρητικά κρασιά που διακρίθηκαν ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα