ΝΕΑ

Newsletter Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014

Νέα Καταχώρηση στο περιοδικό “Blue” της Aegean.

Η νέα εμπνευσμένη διαφημιστική καταχώρηση του “Wines of Crete” τον Μάρτιο του 2014 στο περιοδικό “Blue” της Aegean Airlines, είναι γεγονός.

«Μια προέλευση όλα μοναδικά», το βασικό μοτό της καταχώρησης. Συνεχίζοντας την προσπάθεια, προβολής του κρητικού Αμπελώνα και των ιδιαιτεροτήτων του Κρητικού κρασιού, οι Οινοποιοί της Κρήτης, δίνουν βάρος στην μοναδικότητα των 11 γηγενών ποικιλιών και ταξιδεύουν τους επιβάτες της Aegean σε μία δυνητική οινοτουριστική εμπειρία που αυτά μπορούν να προσφέρουν. Ξεφυλλίστε το ΕΔΩ

15,16 Φεβρουαρίου- Οινοκρήτικα 2014

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014, στα Χανιά, το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετείχε με 30 Κρητικά Οινοποιεία στην επιτυχημένη έκθεση κρητικού κρασιού «Οινοκρητικά» που πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, στα Χανιά. Επιχειρηματίες και Οινόφιλοι επισκέφτηκαν την έκθεση και τις παράλληλες δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

24,25&26 Φεβρουαρίου 2014- “Vinisud Montpellier”

Από 24 έως 26 Φεβρουαρίου το «Wines of Crete», ταξίδεψε στο Μοντπελιέ της Γαλλίας, σε μία από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εκθέσεις στον κλάδο του κρασιού, τη «Vinisud». Για πρώτη φορά συμμετείχαν ελληνικά οινοποιεία και πραγματοποιήθηκε ειδικό master class για τον Κρητικό αμπελώνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν micro classes στο χώρο του περιπτέρου των Wines of Crete, όπου οι κρητικές ετικέτες εντυπωσίασαν. Στην πλατεία γευσιγνωσίας της έκθεσης (Palais Mediteraneen), χώρος αποκλειστικά ανοικτός στους οινοχόους και δημοσιογράφους του κλάδου, υπήρχαν 21 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή στην VINISUD πατώντας ΕΔΩ

ITB BERLIN 5-9 Μαρτίου 2014

Tο «Wines of Crete» ταξίδεψε με την Περιφέρεια Κρήτης στο Βερολίνο στην διεθνή έκθεση ITB Berlin, όπου παρουσίασε στο οινόφιλο κοινό την οινοτουριστική πλευρά του νησιού με γευσιγνωσία των Κρητικών κρασιών και παρουσιάσεις για τον κρητικό αμπελώνα.

Οινόραμα 7-9 Μαρτίου 2014

Το «Wines of Crete» έδωσε ένα δυνατό παρόν στο φετινό Οινόραμα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Οίνου στην Ελλάδα.

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014 , 15-17 Μαρτίου 2014

Πάνω από 2.500 οινόφιλοι και επαγγελματίες επισκέφτηκαν την έκθεση κρητικού αμπελώνα «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» που διοργανώθηκε από τους Οινοποιούς της Κρήτης, για 6η συνεχή χρονιά, από 15-17 Μαρτίου, στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Η φετινή έκθεση περιελάμβανε:

1) Ομαδοποιημένη παρουσίαση των Ροζέ κρασιών του νησιού, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο bar

2) Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού

3) Σεμινάριο με τίτλο: «Συμβουλές Οινικής αυτοεκτίμησης», με το Σίμο Γεωργόπουλο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

4) Cooking Show «Από την Πόλη στην Κρήτη», με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Από την Πόλη έρχομαι» σε συνεργασία με την Cretan Food News, παρουσίασαν Κρητικές και Πολίτικες συνταγές. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

Εγκαίνια Κέντρου Κρητικής Γαστρονομίας 20 Μαρτίου 2014

Στα εγκαίνια του Κέντρου Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου, βρέθηκε το «Wines of Crete» όπου παρουσίασε δρώμενο γευσιγνωσίας του Κρητικού Οίνου, και παρουσίασε τις κρητικές ποικιλίες επισημαίνοντας την μοναδικότητα των κρασιών που παράγονται στο νησί.

Περισσότερα Νέα