ΝΕΑ

Newsletter Δεκέμβριος 2015

Το «Wines of Crete» στο συνέδριο “Εurope Senior Tourism 55 +”.

Το «Wines of Crete» υποστήριξε το συνέδριο “Εurope Senior Tourism 55 +” με θέμα: «Η Ισπανία ως χειμερινός προορισμός» με την παρουσία του Υπουργείο Τουρισμού, Καινοτομίας και Ενέργειας της Ισπανίας αλλά και εκπροσώπων του τουρισμού της χώρας. Κατά τη διάρκεια του workshop εκτός από παρουσιάσεις έγιναν και συζητήσεις για προγράμματα τουριστικής επιμήκυνσης προς την Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Τουρκία με εκπροσώπους του τουρισμού από κάθε χώρα και Τουριστικούς φορείς από Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Βέλγιο και Ολλανδία. Το Δίκτυο παρέθεσε γευστική δοκιμή στους συμμετέχοντες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την οινοτουριστική πλευρά της Κρήτης.

Το «Wines of Crete» στο GoogleDevFest‬

Το «Wines of Crete» βρέθηκε στο “welcome kiss” event, του GoogleDevFest event που έγινε στο Info point Ηρακλείου Κρήτης. Οι συμμετέχοντες, στην πλειοψηφία τους προγραμματιστές, απόλαυσαν κρητικό κρασί, ενημερώθηκαν για τις δράσεις του “Wines of Crete” σε ένα από τα σημαντικότερα event της Google.

Ομιλία σε ημερίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Το «Wines of Crete”, παρευρέθηκε στην ημερίδα της Περιφέρεια Κρήτης με θέμα «Επιχειρηματική Ανακάλυψη για την εξειδίκευση δράσεων που αφορούν σε Καινοτόμες Εφαρμογές και Τεχνολογίες Πληροφορικής(ΤΠΕ) στον τομέα του τουρισμού-πολιτισμού». Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ν.Η. Ν. Μηλιαράκης, στην ομιλία του με θέμα: “Οινικός Τουρισμός και ΤΠΕ”, ανέπτυξε τις δράσεις που κάνει το «Wines of Crete» και τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για την ανάδειξη και προβολή του κρητικού κρασιού αλλά και της Κρήτης σαν έναν ποιοτικό οινοτουριστικό προορισμό.

Περισσότερα Νέα