ΝΕΑ

Newsletter Αύγουστος 2015

Συμμετοχή στο πρώτο TEDxAnogeia.

Το Wines of Crete συμμετείχε στο TEDxAnogeia στις 8 Αυγούστου που έγινε στο μοναδικό χώρο του Αγίου Υακίνθου στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Διοργανώσαμε 4 σεμινάρια γευσιγνωσίας με την ακόλουθη θεματολογία:

1. Wines of Crete Workshop_ 4 κρασιά, 4 γεύσεις, 1 νησί. – Wine and food pairing τοπικών εδεσμάτων με 4 διαφορετικά κρασιά
2. Mini Wine Seminar – Ανακαλύπτοντας την κρητική ποικιλία Βιδιανό
3. Mini Wine Seminar – Η δροσιά των κρητικών Ροζέ
4. Mini Wine Seminar – Οι κρητικοί επιδόρπιοι οίνοι

Το αρμονικό ταίριασμα των κρητικών γεύσεων με τις ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα, σε ένα υπέροχο τοπίο ήταν μία διαφορετική εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες του TEDxAnogeia. Βρείτε φωτοραφίες ΕΔΩ.

Το Wines of Crete στο “Μένουμε Ελλάδα”

Στην εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” της ΕΡΤ1,βρέθηκε από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, ο οινοποιός και Πρόεδρος ΔΣ Δ.Ο.Ν.Η, Νίκος Μηλιαράκης, καλεσμένος των Ρένια Τσιτσιμπίκου και Πέτρο Κουμπλή. Στο Studio της ΕΡΤ1 παρουσιάστηκαν ετικέτες του Κρητικού αμπελώνα καθώς και η προσπάθεια που γίνεται αυτή την στιγμή στην Κρήτη για την ανάδειξη του Κρητικού Αμπελώνα. Μπορείτε να βρείτε το video ΕΔΩ.

Συμμετοχή σε εκδήλωση του “We do local”.

Το «Wines of Crete» συμμετείχε σε εκδήλωση που έκανε το «We do local» στο Ηράκλειο στο Creta Maris και παρουσίασε το πρότυπο πιστοποίησης καταλυμάτων. Είναι η τρίτη εκδήλωση που γίνεται στην Κρήτη και το Wines of Crete ήταν εκεί.

Περισσότερα Νέα