ΝΕΑ

Newsletter Αύγουστος 2014

Τρύγος στην Κρήτη.

Ο τρύγος στην Κρήτη είναι οικογενειακή υπόθεση. Από αρχές Αυγούστου που ξεκίνησε, τα νέα κρασιά του Κρητικού Αμπελώνα ετοιμάζονται. Οι Οινοποιοί της Κρήτης βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου οι γεύσεις και τα αρώματα του τόπου να αναδειχθούν μέσα από τους Κρητικούς οίνους. Ετοιμάσαμε για εσάς ένα άλμπουμ γεμάτο φωτογραφίες από τον τρύγο στην Κρήτη για να πάρετε μια «γεύση» από την τόσο σημαντική αυτή περίοδο στο νησί. Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ.

Το Wines of Crete στο “Visit Greece

Το «Wines of Crete», τον Αύγουστο ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα του Newsletter της επίσημης καμπάνιας που κάνει ο ΕΟΤ μέσα από το Visit Greece. (Μπορείτε να δείτε το Newsletter ΕΔΩ)

Επιπλέον, η ομάδα του Visit Greece ετοίμασε ένα δίγλωσσο εκτενές αφιέρωμα στον Κρητικό Αμπελώνα και το «Wines of Crete» αναφερόμενοι ιδιαίτερα στις τοπικές ποικιλίες και στην ιδιαιτερότητα τους. Το αφιέρωμα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Άρθρο για το «Wines of Crete»

Άρθρο για το «Wines of Crete» και τους βιολογικούς αμπελώνες της Κρήτης έγραψε η δημοσιογράφος Evelyne Malnic του γαλλικού περιοδικού «La Vigne». Η γαλλίδα δημοσγράφος είχε επισκεφθεί τον προηγούμενο μήνα στην Κρήτη. Το άρθρο της έχει δημοσιευτεί στο διαδικτυακό τόπο του Plus Belle La Vigne BIO και μπορείτε να το βρείτε πατώντας ΕΔΩ (το άρθρο είναι στα γαλλικά).

Το «Wines of Crete» στο περιοδικό «Τhe Somm Journal»

Στο περιοδικό “The Somm Journal” έγινε αφιέρωμα στον Αμπελώνα της Κρήτης από τον Blogger, Joe Roberts. Στο άρθρο αναφερονται οι νέες προκλήσεις των κρητικών κραιών στις αγορές, η μοντέρνα οινοποίσηη που ακολουθούν τα κρητικά κρασιά και το κρητικό Terroir. Μπορείτε να βρείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα