ΝΕΑ

Το Wines of Crete Συμμετέχει Στο Συμπόσιο Του «Wine in Moderation: Υπεύθυνος Οινοτουρισμός Και Οινικός Πολιτισμός»

Ο οινοτουρισμός τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται παγκοσμίως και αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων και ενίσχυσης της φήμης τόσο για το επισκέψιμο οινοποιείο όσο και για την ευρύτερη οινοπαραγωγική περιοχή και τοπική οικονομία.

Ωστόσο, η συνεισφορά του οινοτουρισμού δεν είναι μόνο οικονομική. Ο οινοτουρισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διατήρησης και ανάδειξης του οινικού πολιτισμού και σύνδεσης του οίνου με την κοινωνία. Προσφέρει πράγματι μια μοναδική ευκαιρία για την εκπαίδευση και μύηση των επισκεπτών στον οινικό πολιτισμό και στη σωστή απόλαυση του κρασιού, υπεύθυνα και με μέτρο.

Στο Φθινοπωρινό Συμπόσιο 2017 του Wine in Moderation θα γίνει βιωματική δράση της οινοτουριστικής εμπειρίας στο νησί της Σαντορίνης και θα συζητηθούν οι τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στον οινοτουρισμό. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους εμπλεκόμενους φορείς και το ρόλο τους στην προώθηση του μηνύματος του Wine in Moderation.

Το “Wines of Crete” με τον Ν. Μηλιαράκη, Πρόεδρο του Δικτύου Οινοποιών Ν. Ηρακλείου θα μιλήσει για τους Δρόμους του κρασιού της Κρήτης και την προσπάθεια των Οινοποιών να γίνει η Κρήτη οινοτουριστικός προορισμός.

Το συμπόσιο θα λάβει μέρος 2 Νοεμβρίου στην Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα