ΝΕΑ

Δράσεις Που Αφορούν Το Κρητικό Κρασί Στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Γιορτή Κρητικής Διατροφής, 1-7 Ιουλίου 2019
Η Γιορτή Κρητικής Διατροφής αποτελεί συνέχεια της ιστορικής Γιορτής Κρασιού (έως και το 2011) και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τον Δήμο Ρεθύμνης-Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Φέτος υπάρχουν οι κάτωθι δράσεις για το κρητικό κρασί:

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

19:00-23:00 Έκθεση τοπικών προϊόντων

20:00- «Οίνος και Τέχνη»
«Συναισθήματα», Katarina Vasickova

Η μοναδική Katarina Vasickova με το καλλιτεχνικό της ταμπεραμέντο, μάς παρουσιάζει τη δουλειά της μέσα από τη ζωγραφική με κρασί και προϊόντα αμπέλου.

Η Katarina Vasickova κατάγεται από τη Σλοβακία, αλλά ζει στην Αθήνα από το 2002. Η έκθεση Συναισθήματα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, εκτυπώσεις γραφικών και σχέδια. Ως εικαστικός καλλιτέχνης, χειρίζεται το κρυμμένο βαθύ πάθος της ύπαρξής της καθώς, πάντα αναζητούμε την επικοινωνία της καρδιάς και της ψυχής. Εκφράζει τον εαυτό της μέσα από την τέχνη της. Η Katarina, μέσα από την έκθεση, δείχνει την ουσία της ύπαρξης μιας γυναίκας, αναδεικνύοντας τη δύναμη, την ανθεκτικότητα, την απαλότητα και την αποφασιστικότητα.

Οινοχόοι και μέλη της Ομάδας Recevin, παρουσιάζουν και συζητούν για τις εμβληματικές κόκκινες ποικιλίες Μανδηλάρι και Κοτσιφάλι της Κρήτης.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

19:00-23:00 Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

20:00 – Cocktail Party

Γνωστοί Ρεθυμνιώτες και Κρητικοί mixologists δημιουργούν νόστιμα, δροσερά signature κοκτέιλ, χρησιμοποιώντας κρητικά κρασιά, ελληνικά αποστάγματα, λικέρ και προϊόντα της ελληνικής γης. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αγαπημένοι DJ’s

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 Ελεύθερη Είσοδος

19:00-23:00 Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Τι Έπιναν οι Μινωίτες;»
Μέλη της Ομάδας Recevin παρουσιάζουν το διαρκές ταξίδι των αρχαίων κρητικών ποικιλιών Δαφνί και Πλυτό μέσα στον χρόνο.

Τιμή Εισιτηρίων:
Παιδιά έως 6 ετών: ΔΩΡΕΑΝ είσοδος

Παιδιά 6-12 ετών: 2 €
Από 12 ετών και άνω: 5 €
2 γονείς/κηδεμόνες που συνοδεύουν παιδιά 6-12 ετών, τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ

Περισσότερα Νέα