ΝΕΑ

Newsletter Νοέμβριος 2014

Σεμινάριο Γευσιγνωσίας «Υποστηρίζοντας τον Κρητικό Αμπελώνα». Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Το Δίκτυο Οινοποιών Ν.Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη “Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας”, πραγματοποίησε σεμινάριο “τυφλής” οινογνωσίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών του νησιού. Το κοινό που παρακολούθησε τη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν επιχειρηματίες, εργαζόμενοι εστίασης και ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης κρασιού και ποτού του νομού Λασιθίου. Παράλληλα, με την εισήγηση του κ. Παναγιωτόπουλου, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά του Κρητικού Αμπελώνα και στην εξέλιξή του έως τις μέρες μας.

Η εν λόγω ενέργεια εντάσσεται στο εγκεκριμένο σχέδιο “LEADER” του φορέα μας με τίτλο “Υποστηρίζοντας τον Κρητικό Αμπελώνα”.

‘Έως και το τέλος του έτους, προγραμματίζεται η διοργάνωση επόμενων σεμιναρίων οινογνωσίας από το Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ηρακλείου. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας στέλνοντας e-mail στο info@winesofcrete.gr

Διοργάνωση γευσιγνωσίας κρητικών κρασιών για το Γερμανικό περιοδικό “Essen & Trinken”.

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού “Essen & Trinken” (www.essen-und-trinken.de) Κος Kay-Henner Menge είχε την ευκαιρία να γευτεί κρητικά κρασιά σε γευσιγνωσία που διοργανώθηκε στο Οινοποιείο Δουλουφάκη. Ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε για όλες τις τοπικές ποικιλίες κρασιού και πήρε όλο το έντυπο πληροφοριακό υλικό του Wines of Crete. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα