ΝΕΑ

Newsletter Μάιος 2016

Το Κρητικό κρασί στο μέγαρο της πόλης του Κρασιού στο Μπορντό, La Cite du vin.

Τρεις χιλιάδες επιλεγμένες φιάλες του Κρητικού Αμπελώνα, θα βρίσκονται για τρία συνεχόμενα έτη στο μέγαρο της πόλης του Κρασιού στο Μπορντό, «La Cite du vin». Το συμβόλαιο συνεργασίας έχει ήδη υπογραφεί από την μεριά του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης «Wines of Crete» και των υπεύθυνων του «La Cite du vin». Βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ανοικτές Πόρτες στα Οινοποιεία της Κρήτης 2016.

Τα μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) συμμετείχαν για ακόμα μία χρονια, στην πανευρωπαϊκή γιορτή «Ανοικτές Πόρτες» το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου. Οι πόρτες των Οινοποιείων της Κρήτης, άνοιξαν για όλους τους οινόφιλους και στους «εξερευνητές» των γεύσεων και αρωμάτων των κρασιών της Κρήτης. Πλήθος επισκεπτών βρέθηκε στα οινοποιεία της Κρήτης με οδηγό το ειδικό φυλλάδιο του Wines of Crete με διαδρομές στα οινοποιεία του νησιού. Οι οινόφιλοι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες τους και σαφώς να δοκιμάσουν τις τοπικές ποικιλίες των κρασιών του νησιού.

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Wines of Crete στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ανοικτές Πόρτες”.

Το «Wines of Crete», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοικτές Πόρτες» στα Οινοποιεία της Κρήτης, το “Wines of Crete”, διοργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας. Μπορείτε να βρείτε όλες τις συμμετοχές ΕΔΩ.

24η Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ.

To «Wines of Crete» ήταν φέτος υποστηρικτής στην 24η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ την Πέμπτη 12/5, στην Αθήνα. Τα μέλη του ΣΕΤΕ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρητικό επώνυμο κρασί στα δύο wine bars που είχαν στηθεί στο χώρο.

Travel Bloggers στην Κρήτη

Το «Wines of Crete», διοργάνωσε για travel bloggers ομαδική γευσιγνωσία κρητικών κρασιού από τα οινοποιεία μέλη του, στο Οινοποιείο Νίκου Γαβαλά. Οι bloggers είχαν μία μοναδική οινοτουριστική εμπειρία στην Κρήτη όπου δοκίμασαν κρητικές ποικιλίες και γεύτηκαν την διάσημη κρητική κουζίνα. Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο “Travel massive”.

To Wines of Crete στο Oslo της Νορβηγίας στις 6 Ιουνίου 2016

“Ανακαλύψτε το Κρητικό Κρασί και τον τόπο γεμάτο με αρώματα και γεύσεις.”

Το “Wines of Crete” θα βρίσκεται στο Όσλο της Νορβηγίας την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, 11πμ – 4μμ

Χώρος διεξαγωγής: Det Norske Teatret Kristian IV’s gate 0 Oslo

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα