ΝΕΑ

Newsletter Ιούνιος 2017

Τα νέα μας – Ιούνιος 2017

Το κρητικό κρασί για δεύτερη φορά στο Όσλο της Νορβηγίας.

Στο Όσλο της Νορβηγίας, βρέθηκε για δεύτερη φορά , το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete), όπου οργάνωσε εκπαιδευτικό Master Class για το κρητικό κρασί, με επίκεντρο τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η δράση αυτή χρηματοδοτήθηκε από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους και είχε ως βασικό σκοπό την προώθηση των Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. οίνων του νησιού (λευκά, ροζέ, κόκκινα και γλυκά κρασιά). Βρείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά στη Νέα Υόρκη το Wines of Crete.

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία στο Όσλο της Νορβηγίας, το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης – Wines of Crete, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για πέμπτη συνεχή χρονιά, όπου διοργάνωσε ένα εκπαιδευτικό Master class για το Κρητικό κρασί και walk around tasting. Αυτή η προωθητική δράση του κρητικού κρασιού, που απευθυνόταν αποκλειστικά σε εισαγωγείς, επαγγελματίες του κρασιού και δημοσιογράφους οίνου πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων. Ως σκοπό, είχε την γνωριμία επαγγελματιών του οίνου με τα κρασιά του νησιού που φέρουν τις ενδείξεις Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. αλλά και προέρχονται από τις αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών της Κρήτης. Βρείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Ιάπωνες δημοσιογράφοι στην Κρήτη

Ιάπωνες δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Κρήτη στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής που οργάνωσε το Wines of Crete σε συνεργασία με την Enterprise Greece με την συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης.
Βρείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Decanter World Wine Awards 2017

Τα αποτελέσματα για τα κρητικά κρασιά μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα