ΝΕΑ

Newsletter Ιούλιος 2017

Τα νέα μας – Ιούλιος 2017

Το Wines of Crete στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

Στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο συμμετείχε το «Wines of Crete» που διοργανώθηκε και φέτος από την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ρεθύμνου, την ΚΕΔΗΡ και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Για δύο ημέρες σε ένα κοινό wine bar, ο επισκέπτης μπορούσε να δοκιμάσει κρασιά από όλα τα μέλη του Δικτύου ενώ διοργανώθηκαν δύο μοναδικά master class για τον Κρητικό Αμπελώνα με εισηγητές τους κους Μανώλη Σταφυλάκη, Νίκο Μηλιαράκη και Νίκο Μάνεση.
Σε σεμινάριο που έγινε στο πλαίσιο της Γ.Κ.Δ., επιλεγμένες Κρητικές ποικιλίες «συναντήθηκαν» σε κοινή γευστική δοκιμή με ξεχωριστά και ιδιαίτερα τυριά με εισηγητές τους διακεκριμένους δημοσιογράφους και συμβούλους οίνου κ.κ Ανδρέα Ανδρουλιδάκη και Σίμο Γεωργόπουλο.
Τέλος, σε παράλληλη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία σε προσκεκλημένους από την διοργάνωση δημοσιογράφους από ελληνικά ΜΜΕ. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

To “Wines of Crete” στην ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης στις Αρχάνες Ηρακλείου.

To Wines of Crete, συμμετείχε με ομιλία με θέμα «Ο κλάδος της Οινοποιίας στην Κρήτη. Τα παραδείγματα της συλλογικότητας» σε ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, που έγινε στις 10 Ιουλίου στις Αρχάνες Ηρακλείου. Εκεί, ο Ν. Μηλιαράκης, Πρόεδρος ΔΟΝΗ, ανέλυσε τις δράσεις αλλά και την ιστορία του Δικτύου και παρουσίασε τα αποτελέσματα μέχρι τώρα του “Wines of Crete”.

Εκδήλωση Google I/O Extended

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κοινότητα Google Developers Group (GDG) Greece, η οποία εκπροσωπεί το GDG Ηράκλειο, το GDG Αθήνα και το GDG Θεσσαλονίκη επέλεξε να φιλοξενήσει την εκδήλωση Google I/O Extended στην όμορφη πόλη του Ηρακλείου, Κρήτης! Το «Wines of Crete» υποστήριξε την εκδήλωση και μύησε τους παρευρισκομένους στον κόσμο του Κρητικού κρασιού.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων του “Wines of Crete”

Ανανεώθηκε το ημερολόγιο με τις εκδηλώσεις που συμμετέχουμε και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Περισσότερα Νέα