ΝΕΑ

Newsletter Ιούλιος 2016

Επίσκεψη Ιαπώνων επαγγελματιών στο χώρο του κρασιού στην Κρήτη.

Την Κρήτη επισκέφτηκαν τρεις Ιάπωνες επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού, με σκοπό να γνωρίσουν τα κρασιά της Κρήτης και τον Κρητικό Αμπελώνα. Η Ιαπωνική αποστολή αποτελούνταν από μία εισαγωγέα κρασιού, έναν sommelier και μία διαχειρίστρια εστιατορίων σε Ιαπωνία και Αυστραλία εκ των οποίων και δυο νέων ελληνικών, και συνοδευόταν από εκπρόσωπο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο της Ιαπωνίας τον κο Suwamoto Κωνσταντίνο. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

Επαγγελματίες οίνου από τις Η.Π.Α. στην Κρήτη

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία στη Νέα Υόρκη, το «Wines of Crete», φιλοξένησε τρεις επαγγελματίες στο τομέα του κρασιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Κρήτη, δράση η οποία χρηματοδοτήθηκε από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Το Wines of Crete στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο Κρήτης

Το «Wines of Crete» βρέθηκε στην Γιορτή Κρητικής Διατροφής στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, όπου έγινε γευστική δοκιμή στα εκλεκτά κρασιά του Κρητικού Αμπελώνα.

Το Wines of Crete χορηγός στο Masterclass “Greek Wine: Varieties on the rise”

Χορηγός σε ένα πολύ σημαντικό οινικό γεγονός ήταν το Wines of Crete. Η χορηγία υποστήριξε εμπράκτως το Masterclass “Greek Wine: Varieties on the rise” με τους Dr José Vouillamoz & Γιάννη Καρακάση MW που έγινε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στις 7:30 μ.μ., στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Βρείτε περισσότερα για το masterclass ΕΔΩ. Μπορείτε επίσης να διαβάστε το άρθρο στα αγγλικά του Γιάννη Καρακάση MW ΕΔΩ.

ΟιΝοτικά ’17, Κρατήστε την ημερομηνία!

Κρατήστε τις ημερομηνίες αγαπητοί μας φίλοι!

Έρχονται τα #OiNotika17 στο Ηράκλειο στις 18 με 20 Φεβρουαρίου 2017!

Ο Τρύγος στην Κρήτη ξεκίνησε!

Η ώρα του τρύγου στην Κρήτη έχει φτάσει!

Τα οινοποιεία μέλη του Wines of Crete έχουν ήδη ξεκινήσει την συγκομοιδή των σταφυλιών και ετοιμάζονται τα νέα κρητικά κρασιά.

Στην σελίδα μας στο facebook θα γίνεται ζωντανή αναμετάδοση από τον τρύγο στον Κρητικό Αμπελώνα.

Περισσότερα Νέα