ΝΕΑ

Το Wines of Crete στο γαλλικό περιοδικό «Ici et Ailleurs»

Η Κρήτη ως ιδανικός προορισμός για διακοπές και όχι μόνον, παρουσιάζεται σε πολυσέλιδο (22σελίδες) αφιέρωμα του περιοδικού «Ici et Ailleurs» που κυκλοφόρησε στη Γαλλία και θα μείνει στα περίπτερα για τρεις μήνες.

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει τις ομορφιές, την κουζίνα το κρητικό κρασί και την κουλτούρα φιλοξενίας της Μεγαλονήσου. Το ταξίδι έγινε στην Κρήτη-μετά από ενέργειες του Γραφείου ΕΟΤ στη Γαλλία- συνοδευόμενος από την φωτογράφο κα Ray, μεταξύ 21 και 26 Απριλίου 2015.

Το Wines of Crete ανέλαβε και ξενάγησε τους δημοσιογράφους σε Ανατολική και Δυτική Κρήτη στα οινοποιεία και αμπελώνες της Κρήτης.

Το περιοδικό «Ici et Ailleurs» απευθύνεται σε κοινό υψηλής κοινωνικής και οικονομικής τάξης – αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του ανέρχεται σε 7,50€ – που ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν τον κόσμο ταξιδεύοντας.

Παρουσιάζει τους προορισμούς και τα ταξίδια έχοντας σαν γνώμονα την επαφή και γνωριμία του επισκέπτη με τον τόπο, τους κατοίκους και των πολιτισμό κάθε προτεινόμενης περιοχής, όπως εν προκειμένω η Κρήτη.

Οι αναγνώστες του ταξιδεύουν τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο στο εξωτερικό- και η κυκλοφορία του είναι 50 000 αντίτυπα με τετραπλάσια σχεδόν αναγνωσιμότητα (τουλάχιστον 120 000 άτομα).

Κατεβάστε το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού «Ici et Ailleurs» εδώ.

Πηγή πρωτότυπου άρθρου: ΕΟΤ

Περισσότερα Νέα