ΝΕΑ

To Wines of Crete Στο Διήμερο Οινοτουρισμού Στη Σαντορίνη

Τη φετινή διοργάνωση του Συνεδρίου Οινοτουρισμού του υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ με θέμα: “Ελληνικός Οινοτουρισμός: Στρατηγικές & προοπτικές για την μετά-Covid εποχή”, στις 5 και 6 Ιουλίου 2021, φιλοξενεί η Σαντορίνη.

Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν οι προοπτικές της θεματικής ενότητας του Οινοτουρισμού στην μετά Covid εποχή και θα παρουσιαστούν οι Στρατηγικές εξέλιξης του Ελληνικού Οινοτουριστικού προϊόντος για τα κρίσιμα επόμενα χρόνια.

Στόχος του Συνεδρίου είναι, η ανάλυση των δεδομένων που διαμορφώνονται τόσο στο άμεσο μέλλον όσο και μακροπρόθεσμα, βάσει των ευκαιριών που παρουσιάζονται μέσα από την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Με ομιλίες και παρουσιάσεις τους στο Συνέδριο θα παρευρεθούν, ο Ιδρυτής / Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οινοτουρισμού (GWTO) κ. José Antonio Vidal, ο Γενικός Διευθυντής CEEV (Comité Européen des Entreprises Vins) Dr. Ignacio Sanchez Recarte, η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού, Δρ. Παναγιώτα Διονυσοπούλου, η Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας Αττικής του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα», Δρ. Μαρία Αλεμπάκη, ο Master of Wine κ. Ιωάννης Καρακάσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΔΟΑΟ και Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΟ Δρ. Ιωάννης Βογιατζής και ο Εκπρόσωπος “Wines of Crete” κ. Νικόλαος Μηλιαράκης.

Στο Συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμό: η υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας.

Περισσότερα Νέα