ΝΕΑ

To Wines of Crete στις «Μέρες Γαστρονομίας”, 23-27 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ηράκλειο

To Wines of Crete στις «Μέρες Γαστρονομίας”, 23-27 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ηράκλειο

To Wines of Crete, θα συμμετέχει στις «Μέρες Γαστρονομίας”, που θα πραγματοποιηθούν για 4η χρονιά στο Ενετικό Λιμάνι (Προβλήτα Μικρού Κούλε) από την Παρασκευή 23 έως και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

 

Βρείτε παρακάτω το ωράριο έκθεσης:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 17:00-23:00

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 17:00 – 23:00

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 12:00 – 23:00

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 17:00 – 23:00

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 17:00 – 23:00

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου μαζί με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Ηράκλειο Μ.Α.Ε.», τη ΔΕΠΑΝΑΛ και τη ΔΗΚΕΗ, έχοντας τη στήριξη και του συνόλου των φορέων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και τη Γαστρονομία στο Ηράκλειο. Τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στη στήριξη της πρωτοβουλίας συμπεριλαμβάνεται και η μεγαλύτερη Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όπου θα προσφέρει τη δυνατότητα δύο υποτροφιών για μαγειρική – ζαχαροπλαστική.

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι το Επιμελητήριο Ηρακλείου, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης (ACTTA), η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Wines of Crete, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού, το Φεστιβάλ κρητικής κουζίνας, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και το Σωματείο Μαγείρων Ζαχαροπλαστών Νομού Ηρακλείου.

 

Περισσότερα Νέα