ΝΕΑ

Το Wines of Crete Χορηγός Στο Masterclass “Greek Wine: Varieties on the rise” με τους Dr José Vouillamoz & Γιάννη Καρακάση MW

Masterclass “Greek Wine: Varieties on the rise”

Dr José Vouillamoz & Γιάννης Καρακάσης MW

Ο Dr. José Vouillamoz, γενετιστής και συγγραφέας της ”βίβλου” των ποικιλιών σταφυλιών Wine Grapes – μαζί με την Jancis Robinson και την Julia Harding MW – & o Γιάννης Καρακάσης MW παρουσιάζουν, ένα και μοναδικό, Masterclass με θέμα “Greek Wine: Varieties on the rise”, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στις 7:30 μ.μ., στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα συζητηθούν τα θέματα της έρευνας στον τομέα της αμπελογραφίας και των στρατηγικών για την ανάδειξη – προώθηση των ελληνικών αυτόχθονων ποικιλιών σταφυλιού.

Παράλληλα, θα δοκιμασθούν 9 κρασιά από αφανείς ποικιλίες και θα παρουσιασθούν τα νεώτερα στοιχεία που υπάρχουν για αυτές.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου & Οίνου και την ευγενική χορηγία των Wines of Greece, Wines of Peloponesse, Wines of Crete, Porto Carras Grand Resort, Φυτώρια Αμπέλου Μπακασιέτας, Φυτώρια Φασουλής, Aqua Panna & S. Pellegrino, Nespresso, Ευτυχιάδης Αξεσουάρ Οίνου, Cork Hellas.

Μετά το τέλος του Masterclass θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

Κρατήσεις στο: ebi1@me.com

Οι ομιλίες θα γίνουν στα Αγγλικά

Οργάνωση: www.bonellotrading.com

Περισσότερα Νέα