ΝΕΑ

Το Κρητικό Κρασί Στις ΗΠΑ

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται να επισκεφτούν τη Νέα Υόρκη στις 23 Ιουνίου και την Βοστόνη στις 25 Ιουνίου, οργανώνοντας δυο εξειδικευμένα master class γευσιγνωσίας Κρητικών Οίνων.
Παρουσιάζοντας πάνω από 20 κρητικά κρασιά με γεωγραφική ένδειξη ΠΟΠ και ΠΓΕ , οι Κρητικές ποικιλίες θα έχουν την τιμητική τους, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Κρητικού Αμπελώνα αλλά και το εξαιρετικό ποιοτικό τους επίπεδο.

Η εκδήλωση στην Νέα Υόρκη θα γίνει στο εστιατόριο “The Gander”, και στην Βοστόνη στο εστιατόριο “Bistro du midi”. Απευθύνεται αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, εισαγωγείς και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και οίνου.

Το πάνελ των ομιλητών αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου: Kamal Kouiri, Wine Director – εστιατόριο Molyvos, Robin Kelley O’Connor, CWS, CWE, David Ransom, δημοσιογράφος οίνου και την αποστολή των Κρητικών Οινοποιείων (Wines of Crete), Στυλιανού Γιάννη, οινοποιό, Αστυρακάκη Στέλλα, project manager Δικτύου Οινοποιών και Αλέξανδρο Σικιαρίδη, συνεργάτη Οινοποιείου Στραταριδάκη και marketing specialist.

Η δράση πραγματοποιείται με την συγχρηματοδότηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων.

Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες από τα masterclass του 2014 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Περισσότερα Νέα