ΝΕΑ

Τα Κρητικά Κρασιά Πάνε Βρυξέλλες

Τα Κρητικά κρασιά πάνε Βρυξέλλες…

Προσκεκλημένοι του Ευρωβουλευτή Κου Σπύρου Δανέλλη, τα μέλη του Wines of Crete θα παρουσιάσουν το ερχόμενο τριήμερο 26-28 Νοεμβρίου τα κρασιά του νησιού σε μια σειρά από προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Η εν λόγω δράση ξεκίνησε στην αρχή του μήνα Νοεμβρίου 2012, όπου τα οινοποιεία του νησιού απέστειλαν και στους 750 Ευρωβουλευτές από μια φιάλη κρητικό κρασί μαζί με την πρόσκληση στις εκδηλώσεις του τριημέρου.

Τη Δευτέρα 26.11 το απόγευμα θα
συναντηθεί η αποστολή με τους έλληνες Ευρωβουλευτές και το βράδυ προγραμματίζεται γευσιγνωσία 25 διαφορετικών ετικετών με την παρουσία Βέλγων δημοσιογράφων, εμπόρων και εστιατόρων σε κεντρικό εστιατόριο των Βρυξελλών.

Η Τρίτη 27.11 περιλαμβάνει δραστηριότητες εντός της έδρας της ΕΕ. Αρχικά συνάντηση της αποστολής με μέλη του Τμήματος Γεωργίας της ΕΕ για θέματα που απασχολούν τον κλάδο, τόσο νομοθετικά όσο και εμπορικά-προωθητικά. Θα κλείσει με την παρουσίαση του Κρητικού Αμπελώνα σε επίσημους της Ε.Ε., Ευρωβουλευτές και καλεσμένους της ομάδας οργάνωσης μαζί με την παρουσίαση της επίσημης ταινίας των Κρητικών κρασιών η οποία όπως και πολλά άλλα έχουν υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από Κοινοτικά κονδύλια. Μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δείξουμε, μέσα στα άλλα, πως υπάρχει και η Ελλάδα που δουλεύει και αξιοποιεί τις χρηματοδοτήσεις που της παρέχουν. Η εκδήλωση θα κλείσει φυσικά με ένα ποτήρι Κρητικό κρασί…

Καλή επιτυχία σε όλους !!!

Περισσότερα Νέα