ΝΕΑ

Συνεργασία Με Όλη Και Νέα Υπηρεσία Wine Application

Το Δίκτυο Οινοποιών (Wines of Crete), σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Η καλωσορίζει πλέον τους τουριστικούς επισκέπτες στο Λιμάνι του Ηρακλείου στην αποβάθρα των κρουαζιερόπλοιων.

Το Δίκτυο Οινοποιών (Wines of Crete), σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Η καλωσορίζει πλέον τους τουριστικούς επισκέπτες στο Λιμάνι του Ηρακλείου στην αποβάθρα των κρουαζιερόπλοιων. Το μήνυμα του Wines Of Crete προτρέπει τους οινόφιλους φιλοξενούμενους μας να «επισκεφθούν» τα Οινοποιεία του νησιού και παράλληλα να γνωρίσουν τις τοπικές μας ποικιλίες, δίνοντας τους την δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες μέσα από το Νέο Application για Smart Phones και την παραπομπή μέσω QR-code (δισδιάστατος γραμμοκώδικας) στην ιστοσελίδα του: www.winesofcrete.gr.

Η Κρήτη εξελίσσεται πλέον σε έναν ολοκληρωμένο Οινικό προορισμό. «Γευτείτε» κι εσείς την εμπειρία της εξερεύνησης μέσα από αυτά τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης των Wines of Crete από το SmartPhone σας (διαθέσιμο σήμερα για τα τηλέφωνα τεχνολογίας Android κι από τα μέσα του Αυγούστου για iPhones) και αποκτείστε ολοκληρωμένες και άμεσες πληροφορίες για τους Οινοποιούς της Κρήτης και τον πολύχρονο ζήλο τους.

Περισσότερα Νέα