ΝΕΑ

Πλημμύρισε Η Ενδοχώρα Της Κρήτης Με Οινόφιλους Το Σαββατοκύριακο Της Εκδήλωσης «Ανοικτές Πόρτες» Στα Οινοποιεία Της Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Ανοικτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Κρήτης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πάνω από 5.000 φίλοι του επώνυμου κρητικού κρασιού, ακολούθησαν τις 10 οινοτουριστικές διαδρομές σε όλους τους νομούς της Κρήτης, με δωρεάν είσοδο. Η εκδήλωση, έχει Πανευρωπαϊκή διάσταση και για την διοργάνωση της Κρήτης, υπεύθυνο ήταν το Wines of Crete.

Η ανταπόκριση των οινόφιλων ήταν εντυπωσιακή, παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε στο νησί. Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, θέλει να ευχαριστήσει τους επισκέπτες και φυσικά τα εστιατόρια που συνεργαστήκαν στην δράση Bring Your Own Wine, για το Σαββατοκύριακο της εκδήλωσης. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν φέτος τις 80. (οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.winesofcrete.gr). Οι φωτογραφίες από τις οινοτουριστικές εμπειρίες των επισκεπτών πλημμύρισαν τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπήρχε ζωντανή ανταπόκριση της εκδήλωσης μέσα από τα Social media του Wines of Crete. Ο παλμός της εκδήλωσης και η ομορφιά της ενδοχώρας της Κρήτης αναμεταδόθηκε, όχι μόνο Πανελλαδικά, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντάς την γνωστή σε ένα μεγάλο εύρος κοινού.

Επόμενος σταθμός για τα κρητικά κρασιά, το Όσλο της Νορβηγίας στις 13 Ιουνίου και η Νέα Υόρκη στις 21 Ιουνίου 2017.

Περισσότερα Νέα