ΝΕΑ

Εντυπωσίασαν Τα Κρασιά Της Κρήτης Στο Οινόραμα

Η ενιαία προβολή της Κρήτης και των κρητικών Οινοποιείων του Δικτύου Οινοποιών (Wines of Crete) ήταν το κύριο σημείο συζήτησης στην οινική έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ» που έγινε στις 7,8, και 9 Μαρτίου 2015 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών. Το κρητικό κρασί εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αφού η παρουσία της Κρήτης ήταν η μοναδική με γεωγραφική οργάνωση, σε μία αίθουσα γεμάτη Κρήτη. Πλήθος επισκεπτών που βρέθηκε στην έκθεση εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από την ποιότητα των κρασιών του Κρητικού Αμπελώνα αλλά και από την οργανωμένη συμμετοχή των κρητικών οινοποιείων μέσα από το Wines of Crete.

Τα Κρητικά Οινοποιεία καταλάμβαναν μια ολόκληρη αίθουσα στην έκθεση και η συμμετοχή τους υποστηρίχθηκε όπως κάθε χρόνο από την Περιφέρεια Κρήτης. Κρητικά οινοποιεία που δεν είχαν φυσική παρουσία στο χώρο τα έβρισκε ο επισκέπτης στο κοινό stand του «Wines of Crete» που απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι ο ρόλος της δικτύωσης μεταξύ των παραγωγών στην πράξη μπορεί να αποδώσει πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Wines of Crete συνεχίζει τον κοινό σχεδιασμό για το κρητικό κρασί και τις δράσεις που θα γίνουν για την προβολή του. Επόμενος σταθμός των Οινοποιών της Κρήτης στα ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ 21-22 Μαρτίου 2015 στα Χανιά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr.

Περισσότερα Νέα