ΝΕΑ

Εξάγοντας Οργανωτική Τεχονγνωσία… Το Δίκτυο Οινοποιών Νομού Ηρακλείου, Κεντρικός Ομιλητής σε Εκδήλωση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Καλεσμένοι από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Δίκτυο Οινοποιών Νομού Ηρακλείου θα παρουσιάσει την οργάνωση και τις δράσεις του ως «καλή πρακτική» στον τομέα της Δικτύωσης (clustering) και της προώθησης του Οινικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΚΟΤ για την ανάπτυξη του οινοτουριστικού προϊόντος της Κύπρου, ο Οργανισμός διοργανώνει την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο Κτήμα Δαφέρμου στα Λεύκαρα, ημερίδα με θέμα «Δρόμοι του Κρασιού, Δημιουργία και Προώθηση». Καλεσμένοι είναι οινοποιοί από όλο το νησί, Δήμοι και Κοινότητες των οινοπαραγωγικών περιοχών καθώς και κεντρικά στελέχη της τουριστικής διοίκησης του νησιού. Ο Πρόεδρος του ΔΟΝΗ, Νίκος Μηλιαράκης, θα παρουσιάσει την εμπειρία του Δικτύου στον τομέα της προώθησης του Κρητικού κρασιού αλλά και της θεμελίωσης των αναγκαίων υποδομών για την ανάπτυξη του Οινοτουρισμού στην Κρήτη, όπως αυτά έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 7 χρόνια από την κοινή δράση των οινοποιών του νησιού μας.

Περισσότερα Νέα