ΝΕΑ

Δράσεις για τον Οινοτουρισμό το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Δράσεις για τον Οινοτουρισμό το πρώτο εξάμηνο του 2022.
Το Wines of Crete διοργανώνει δράσεις για τον οινοτουρισμό στο νησί εδώ και 16 χρόνια και έτσι ξεκινάει και το πρώτο εξάμηνο του 2022!
  • Έπειτα από την κρίση με την πανδημία του Covid-19, μπαίνουμε δυναμικά με την την έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά και την ημερίδα: “Με το βλέμμα στο αύριο: Συν-σχεδιάζοντας την οινοτουριστική ανάπτυξη της Κρήτης». Μπορείτε να βρείτε το βίντεο εδώ:

Η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά έγινε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

  • Διοργανώνουμε τις “Ανοιχτές Πόρτες στην Κρήτη” ξανά με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης προσπαθώντας να συνδέσουμε την επίσκεψη στα Οινοποιεία της Κρήτης μαζί με την γαστρονομία, αλλά και την αποτύπωση της οινοτουριστικής εμπειρίας μέσα από Διαγωνισμό Φωτογραφίας.
  • Συμμετέχουμε στην εκδήλωση με τίτλο «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» που διοργάνωσε η ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ, προβάλλοντας την Κρήτη.
  • Τέλος, συμμετέχουμε στο panel “Wine Tourism in Crete: Strengthening the industry-research nexus” που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο τον Ιούνιο στο πλαίσιο του συνεδρίου ICOT2022.
Με σταθερά βήματα, με επιμονή το Wines of Crete προωθεί τον οινοτουρισμό στο νησί ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα μέσα από ουσιαστικές συνέργειες και σημαντικές συνεργασίες.

Περισσότερα Νέα