ΝΕΑ

Διονύσια 2013 – The Athens Wine Festival – 8,9,10 Φεβρουαρίου Στο Ζάππειο Στην Αθήνα

Ο Κρητικός Αμπελώνας ταξιδεύει στο Ζάππειο Μέγαρο αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της πανελλήνιας έκθεσης κρασιού «ΔΙΟΝΥΣΙA, The Athens Wines Festival». Ανάμεσα σε 120 Οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, 16 Οινοποιητικές μονάδες της Κρήτης μαζί με την κοινή παρουσία του Wines of Crete θα παρουσιάσουν στο καταναλωτικό κοινό της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας το σύγχρονο πρόσωπο της κρητικής παραγωγής.

Ο χώρος των κρητικών οινοποιείων θα είναι κοινός (μπλε πτέρυγα – θέσεις από 39 έως 53, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την «περιοχή» του κρητικού κρασιού. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορέσουν να μιλήσουν με τους Κρήτες οινοποιούς, να παρακολουθήσουν τη 17’ ενημερωτική προβολή για το Κρητικό κρασί και να πάρουν στα χέρια τους όλο το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Wines of Crete όπως ο «Οινοτουριστικός Οδηγός», ο «Οινοτουριστικός Χάρτης», το τεύχος αφιερωμένο στην «Κρητική Γαστρονομία» αλλά κι αυτό σχετικό με την «Οινοπαιδεία».

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:

• Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου: 16:00 – 22:00
• Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου: 11:00 – 20:00

Την όλη οργάνωση την έχει αναλάβει η σύμπραξη του Δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου-Λασιθίου με το Δίκτυο Οινοποιών Χανίων-Ρεθύμνης μαζί με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Περισσότερα Νέα