ΝΕΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Στο Πλαίσιο Της Ευρωπαϊκής Ημέρα Οινοτουρισμού

Αγαπητοί μας φίλοι,

στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρα Οινοτουρισμού στα Οινοποιεία της Κρήτης, το “Wines of Crete”, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας.

Σας καλούμε να βγάλετε φωτογραφίες από τις επισκέψεις σας φέτος στα οινοποιεία μας με την ακόλουθη θεματολογία:

– Οινοποιεία του «Wines of Crete»

– Φθινοπωρινό τοπίο στους αμπελώνες της Κρήτης

– Κρητικό κρασί και άνθρωποι

– Οινοτουριστικές δραστηριότητες

και να τις αναρτήσετε στην σελίδα μας στο facebook σε σχετική ανάρτηση – ανακοίνωση που θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.

Περιμένουμε τις καλύτερες φωτογραφίες σας!

Ισχύς διαγωνισμού:

12 Νοεμβρίου ώρα 11:00 με 15 Νοεμβρίου 2017 ώρα 20:00.

Επίσημα hashtag του διαγωνισμού: #winesofcrete #winetourismday17

Όροι συμμετοχής:

Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές όπου:

– οι χρήστες θα έχουν κάνει post την φωτογραφία τους σαν σχόλιο στην ανακοίνωση του διαγωνισμού που θα ανεβάσει το Wines of Crete στο facebook .

– τα πνευματικά δικαιώματα θα πρέπει να ανήκουν στον συμμετέχοντα

– το κάθε post θα πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια και την ισχύ του διαγωνισμού και θα περιέχει το ονοματεπώνυμο και την φωτογραφία του συμμετέχοντα.

– Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

– Ο κάθε χρήστης μπορεί να συμμετέχει με όσες φωτογραφίες επιθυμεί.

– Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μόνο μία από τις τέσσερις θέσεις νικητών

Έγκυρες θα είναι και οι συμμετοχές με φωτογραφίες που θα αναρτηθούν και στο Instagram με τα hashtag #winesofcrete #winetourismday17

Ιδιαίτερα για το instagram επιθυμητό είναι ο συμμετέχοντας να έχει κάνει κοινοποίηση παρουσίας παρουσίας στο οινοποιείο (στίγμα).

Όλες οι φωτογραφίες, που θα πληρούν τους όρους του Διαγωνισμού, θα ανέβουν σε ειδικό Album στην σελίδα μας στο facebook.

Η φωτογραφία που θα λάβει τα περισσότερα like θα κερδίσει το πρώτο δώρο, το οποίο είναι μία εξάδα από επώνυμο κρητικό κρασί, ενώ οι επόμενες 3 θα κερδίσουν από 2 φιάλες ο καθένας.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από 16 Νοεμβρίου (ώρα 21:00) μέχρι 19 Νοεμβρίου (ώρα 16:00). Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Δε θα γίνονται δεκτές:

  • Φωτογραφίες από το Internet
  • Φωτογραφίες με ανήλικους

Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας www.winesofcrete.gr . Στην ενέργεια αυτή μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” στην επίσημη σελίδα του Wines of Crete στο Facebook και follow στο προφίλ μας στο Instagram @winesofcrete .

Επικοινωνία νικητών και παραλαβή δώρων

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές, εντός πέντε εργάσιμων ημερών, θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους από τα γραφεία του ΔΟΝΗ, Αρχιμήδους 1 και Ικάρου στην Αλικαρνασσό, με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!! Καλή επιτυχία σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@winesofcrete.gr

Περισσότερα Νέα