ΝΕΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Από Το Wines of Crete Στο Πλαίσιο Της Εκδήλωσης “Ανοικτές Πόρτες”

Αγαπητοί μας φίλοι,

στο πλαίσιο του εορτασμού της εκδήλωσης «Ανοικτές Πόρτες Οινοποιείων», το “Wines of Crete”, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας.

Σας καλούμε να βγάλετε φωτογραφίες από τις επισκέψεις σας και φέτος στα οινοποιεία – μέλη του Δικτύου με την ακόλουθη θεματολογία:

– Οινοποιεία του «Wines of Crete» (πχ Εξωτερικοί ή εσωτερικοί χώροι των οινοποιείων)

– Οινοτουριστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της εκδήλωσης(Παράλληλες εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες, ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές).

– Ανοιξιάτικο τοπίο στους αμπελώνες της Κρήτης

– Κρητικό κρασί και άνθρωποι

και να τις αναρτήσετε στην σελίδα μας στο facebook σε σχετική ανάρτηση – ανακοίνωση που θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00.

Τα οινοποιεία που συμμετέχουν μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Περιμένουμε τις καλύτερες φωτογραφίες σας!

Ισχύς διαγωνισμού:

Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 11:00 με 30 Μαΐου 2017 ώρα 20:00.

Επίσημα hashtag του διαγωνισμού: #winesofcrete #opendoors17

Όροι συμμετοχής:

Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές όπου:

1. Οι χρήστες θα έχουν κάνει post την φωτογραφία τους σαν σχόλιο στην ανακοίνωση του διαγωνισμού που θα ανεβάσει το Wines of Crete στο facebook .

2. Τα πνευματικά δικαιώματα θα πρέπει να ανήκουν στον συμμετέχοντα.

3. Το κάθε post θα πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια και την ισχύ του διαγωνισμού και θα αναφέρει το οινοποιείο που επισκεφτήκατε και το ονοματεπώνυμό σας (σε περίπτωση που δεν είναι διακριτό από το προφίλ σας).

4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.

5. Ο κάθε χρήστης μπορεί να λάβει να συμμετέχει με όσες φωτογραφίες επιθυμεί αλλά μπορεί να λάβει μόνο μία από τις τέσσερις θέσεις νικητών.

Έγκυρες θα είναι και οι συμμετοχές με φωτογραφίες που θα αναρτηθούν και στο Instagram με τα hashtag #winesofcrete #opendoors17

Ιδιαίτερα για το instagram είναι επιθυμητό να γίνει και προσθήκη παρουσίας (στίγμα) ή tag στο επίσημο προφίλ του winesofcrete και η επωνυμία του οινοποιείου.

Όλες οι φωτογραφίες, που θα πληρούν τους όρους του Διαγωνισμού, θα ανέβουν σε ειδικό Album στην σελίδα μας στο facebook και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού.

Η φωτογραφία που θα λάβει τα περισσότερα like θα κερδίσει το πρώτο δώρο, το οποίο είναι μία εξάδα από επώνυμο κρητικό κρασί, ενώ οι επόμενες 3 θα κερδίσουν από 2 φιάλες ο καθένας.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από 31 Μαΐου (ώρα 21:00) μέχρι 4 Ιουνίου (ώρα 16:00). Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 4 Ιουνίου μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Δε θα γίνονται δεκτές:

  • Φωτογραφίες από το Internet
  • Φωτογραφίες με ανήλικους

Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας www.winesofcrete.gr. Στην ενέργεια αυτή μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” στην επίσημη σελίδα του Wines of Crete στο Facebook .

Επικοινωνία νικητών και παραλαβή δώρων

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές, εντός πέντε εργάσιμων ημερών, θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους από τα γραφεία του ΔΟΝΗ, Αρχιμήδους 1 και Ικάρου στην Αλικαρνασσό, με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!! Καλή επιτυχία σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@winesofcrete.gr

Περισσότερα Νέα