ΝΕΑ

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής – Δράσεις Που Αφορούν Το Κρητικό Κρασί

Πρόγραμμα 7ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2018

Καθημερινά 19:00-23:00 Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 – Ελεύθερη είσοδος

20:00 Το κρασί ενώνει – Wine (is) bonds:

Οινική κουλτούρα, πολιτιστικοί δεσμοί και κοινές παραδόσεις σε χώρες της Μεσογείου. Οινοπαραγωγοί, οινοχόοι και μάγειροι από την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Κρήτη παρουσιάζουν κρασιά κι εδέσματα των χωρών τους.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

19:30 Το κρασί είναι χαρά

Ο Θοδωρής Λέλεκας, για τους φίλους Ted, δημοσιογράφος, blogger oίνου, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Οίνου & Αποσταγμάτων (FIJEV), χαρακτηρισμένος ως ένας από τους top-20 οινογνώστες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως και ο Βασίλης Λεωνίδου, σεφ του Kapsaliana Village Hotel, βραβευμένος ως κορυφαίος σεφ ελαιολάδου για το 2017, από τον παγκόσμιο οδηγό ελαιολάδου FLOS OLEI, παρουσιάζουν, δοκιμάζουν, μιλούν και μαγειρεύουν με ροζέ κρασιά της Κρήτης.

20:30 Stand -up comedy με τους Κ. Παπαγεωργίου και Α. Τσουβέλα

Οι κωμικοί ηθοποιοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Κώστας Παπαγεωργίου και Αλέξανδρος Τσουβέλας, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διαδραστικής κωμωδίας, κάνουν παράσταση STAND UP COMEDY με πρόζες, αυτοσχεδιασμούς, διαλόγους με το κοινό, μιμήσεις, και ανελέητη σάτιρα. Θα πούνε πολλά για το κρασί και το ποτό και όχι μόνο, σε μια βραδιά..κουζουλή από κάθε άποψη!!!

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

20:00 Η Κρήτη, να την πιείς στο ποτήρι – Wine Cocktail Party

Γνωστοί Ρεθυμνιώτες mixologists, φτιάχνουν νόστιμα, δροσερά, signature κοκτέιλς, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κρασί, από την διάσημη Ρεθεμνιώτικη ποικιλία Βιδιανό και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα της κρητικής γης. Φιλικά συμμετέχουν οι βραβευμένοι: Γιώργος Δενδράκης με τους συνεργάτες του από την εταιρεία “The arts of cocktail” – Δημήτρης Σκορδίλης και Λευτέρης Μπρούπης, bartenders του χανιώτικου Boheme, Κωνσταντίνος Μαραγκουδάκης – Βασίλης Βατζέλης από την εταιρεία “Cocktails on the city”.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αγαπημένοι DJ’s της πόλης μας.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

20:30 Λιάτικο: το ιστορικό κρασί του Ρεθύμνου:

Διαδραστική παρουσίαση και δοκιμή της ποικιλίας «Λιάτικο». Συμμετέχουν ο οινοποιός Στέλιος Κλάδος και οι Οινοχόοι: Υρώ Κολιακουδάκη, Εύη Δενδράκη, Διονύσης Αναστασόπουλος, Ελένη Καλογεράκη, Γιάννης Παπαδομανωλάκης και Joyce Ghosn.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

20:00 Καλάθια με κρασί-Wine Baskets:

Διαδραστική παρουσίαση και ταίριασμα κρητικών ποικιλιών και γευστικών αρωμάτων από την ομάδα του Recevin Rethymno.

Τιμή Εισιτηρίων:

1 και 2 Ιουλίου: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Παιδιά έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ είσοδος

Παιδιά 6 – 12 ετών 2 €

Από 12 ετών και άνω 5 €

2 γονείς / κηδεμόνες που συνοδεύουν παιδιά 6 – 12 ετών, τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ

Διοργάνωση:

Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Δήμος Ρεθύμνης

Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Περισσότερα Νέα