7/10/2018 - Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Wines of Crete στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας Οινοτουρισμού

Αγαπητοί μας φίλοι,

στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκης Ημέρας Οινοτουρισμού, το "Wines of Crete", διοργανώνει για τρίτη χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας.

Σας καλούμε να βγάλετε φωτογραφίες από τις επισκέψεις σας και φέτος στα οινοποιεία – μέλη του Δικτύου με την ακόλουθη θεματολογία:

- Οινοποιεία του «Wines of Crete» (πχ Εξωτερικοί ή εσωτερικοί χώροι των οινοποιείων)

- Οινοτουριστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της εκδήλωσης (Παράλληλες εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες, ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές).

- Φθινοπωρινό τοπίο στους αμπελώνες της Κρήτης

- Κρητικό κρασί και άνθρωποι

 

Αποτυπώστε στις φωτογραφίες σας την εμπειρία σας με τα κρητικά οινοποιεία, την αισθητική του τοπίου, την ομορφιά της ενδοχώρας του νησιού.

 

και να τις αναρτήσετε στην σελίδα μας στο facebook  σε σχετική ανάρτηση - ανακοίνωση που θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00.

Βρείτε τα οινοποιεία που συμμετέχουν ΕΔΩ.

Περιμένουμε τις καλύτερες φωτογραφίες σας!

 

Ισχύς διαγωνισμού για καταχωρήσεις των φωτογραφιών σας:

 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου ώρα 11:00 με Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 ώρα 20:00. 

 

Επίσημα hashtag του διαγωνισμού: #winesofcrete #winetourismday18

Όροι συμμετοχής:

 Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές όπου:

1. Οι χρήστες θα έχουν κάνει post την φωτογραφία τους σαν σχόλιο στην ανακοίνωση του διαγωνισμού που θα ανεβάσει το Wines of Crete στο facebook .

2. Τα πνευματικά δικαιώματα θα πρέπει να ανήκουν στον συμμετέχοντα.

3. Το κάθε post θα πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια και την ισχύ του διαγωνισμού και θα αναφέρει το οινοποιείο που επισκεφτήκατε και το ονοματεπώνυμό σας (σε περίπτωση που δεν είναι διακριτό από το προφίλ σας).

4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

5. Ο κάθε χρήστης μπορεί να λάβει να συμμετέχει με όσες φωτογραφίες επιθυμεί αλλά μπορεί να λάβει μόνο μία από τις θέσεις νικητών.

 Έγκυρες θα είναι και οι συμμετοχές με φωτογραφίες  που θα αναρτηθούν και στο Instagram με τα hashtag #winesofcrete #winetourismday18

Ιδιαίτερα για το instagram είναι επιθυμητό να γίνει και προσθήκη παρουσίας (στίγμα) ή tag στο επίσημο προφίλ του winesofcrete και η επωνυμία του οινοποιείου.

Όλες οι φωτογραφίες, που θα πληρούν τους όρους του Διαγωνισμού, θα ανέβουν σε ειδικό Album στην σελίδα μας στο facebook και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από Σάββατο 17 Νοεμβρίου (ώρα 11:30) μέχρι Σάββατο 24 Νοεμβρίου (ώρα 11:00). Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Δε θα γίνονται δεκτές:

  • Φωτογραφίες από το Internet
  • Φωτογραφίες με ανήλικους

Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας www.winesofcrete.gr . Στην ενέργεια αυτή μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” στην επίσημη σελίδα του Wines of Crete στο Facebook και follow στο προφίλ @winesofcrete στο Instagram.

ΔΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

1η ΘΕΣΗ: Οινοποιείο Ντουράκη: Δώρο μία premium οινογευσία για δύο άτομα στο οινοποιείο. 

2η ΘΕΣΗ: Μία magnum φιάλη Διαμαντόπετρα από το Οινοποιείο Διαμαντάκη ερυθρή του 2013 και ένα καλάθι με παραδοσιακά  Αλλαντικά Κασσάκη.

3η ΘΕΣΗ: Μία magnum φιάλη Barbatus 2012 από το Οινοποιείο ΑΦΟΙ Στραταριδακη

4η ΘΕΣΗ: Μια εξάδα με κρασιά ροζέ κρασιού "ΑΝ" του κτήματος Gavalas Crete Wines

5η ΘΕΣΗ: Μία magnum φιάλη Χελώνα λευκή του 2013 του ΜΙΝΩΣ - Οινοποιείο Μηλιαράκη και το επιτραπέζιο παιχνίδι Krasi The Wine Card Game

6η ΘΕΣΗ: Μία magnum φιάλη Δάφνιος Βιδιανό 2017 του Οινοποιείου Δουλουφάκη και το επιτραπέζιο παιχνίδι Krasi The Wine Card Game

7η ΘΕΣΗ: Μία magnum φιάλη κρητικού κρασιού στον υπέροχο χώρο του Οpus Wine Bar (281 022 5151. Για το δώρο μπορείτε να κλείσετε τραπέζι καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σάββατου από τις 4 το απόγευμα).

8η ΘΕΣΗ: Οpus Wine Bar: Μία  δωρεάν συμμετοχή σε γευσιγνωσία κρασιού που διοργανώνει το Opus wine bar κάθε Δευτέρα. 

9η ΘΕΣΗ: Οpus Wine Bar: Μία  δωρεάν συμμετοχή σε γευσιγνωσία κρασιού που διοργανώνει το Opus wine bar κάθε Δευτέρα. 

10η ΘΕΣΗ: αναμνηστικό T- shirt Wines of Crete με μία σειρά μολυβιών με κρητικές ποικιλίεςΕπικοινωνία νικητών και παραλαβή δώρων

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους  από  τα γραφεία του ΔΟΝΗ, Αρχιμήδους 1 και Ικάρου στην Αλικαρνασσό, με την επίδειξη της ταυτότητας τους και έπειτα από συννενόηση.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!! Καλή επιτυχία σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@winesofcrete.gr


Κορυφή