Τοπλού Chardonnay | Ιερά Μονή Τοπλού


Τοπλού Chardonnay

Χρώμα Κρασιού
Λευκό
Κατηγορία ως προς την περιεκτικότητα σε αζύμωτα σάκχαρα
Ξηρός
Περιεχόμενο Φιάλης
750ml

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος φύτευσης αμπελώνα
2005
Τύπος Καλιέργειας
Βιολογική
Κατηγορία ως προς την περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα
Ήσυχος
Ονομασία Προέλευσης
Τοπικός
Ποικιλίες Κρασιού
Chardonnay 100
Μέθοδος οινοποίησης
προζυμωτική κρυοεκχύλιση 12 ώρες

Διάρκεια ζύμωσης: 16-22 μέρες
ανάγοντα σάκχαρα: 2gr/lt

Θερμοκρασία ζύμωσης: 14-18°C
Ολική οξύτητα: 6 g/lt τρυγικού οξέος
pH του κρασιού: 3,6
Θερμοκρασία σερβιρίσματος (oC)
14-15oC
Εκατόλιτρα
100
Αρμονία Γεύσεων
Συνοδεύει λευκά κρέατα και γεύματα με λευκές σάλτσες

Κορυφή