Χορηγοί

Ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς μας!

astronenartis

«Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ (www.astronchemicals.gr), δραστηριοποιείται στην προώθηση των πρόσθετων και βελτιωτικών τροφίμων από την αρχή της ίδρυσής της, το 1992. Σ’ αυτό το διάστημα ανέπτυξε συνεργασίες με σημαντικούς παραγωγούς προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υλικών, τα οποία απευθύνονται στη Βιομηχανία Τροφίμων και που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Οι κυριότεροι κλάδοι στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία είναι:

  • Άλευρα & Προϊόντα Ζύμης
  • Αλλαντικά & Κρεατοσκευάσματα
  • Αναψυκτικά & Χυμοί
  • Επεξεργασία Αγροτικών Προϊόντων
  • Ζαχαροπλαστική
  • Κονσερβοποιία
  • Λίπη & Έλαια
  • Μπαχαρικά & Ξηροί Καρποί
  • Οίνοι & Ποτά
  • Σαλάτες & Σάλτσες

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. διανέμει τα οινολογικά υλικά Enartis_ Esseco srl (www.enartis.com), σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο».

corkhells

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ ΟΕ – CORK HELLAS ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών συσκευασίας οίνου. Κύριο αντικείμενό μας είναι τα πώματα φελλού κάθε τύπου, τα οποία επεξεργαζόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με εκτύπωση λογοτύπου, τελική κατεργασία και όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.

Κορωνίδα των προϊόντων της αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας πώματα φελλού DIAΜ, που εξασφαλίζουν τον πιο άρτιο πωματισμό με απουσία κάθε οσμής.

Διαθέτουμε επίσης πώματα φελλού φυσικού και τεχνικού, πώματα πλαστικά, κωνικά, κεφαλοφόρα, vinolok, καθώς και πώματα βιδωτά αλουμινίου, για οίνους, ποτά, έλαια.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η διαρκής βελτιστοποίηση της αποδοτικότητάς της μέσα από επενδύσεις σε υποδομές, εξοπλισμό, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

 ken  

Η KEN αποτελεί την 100% θυγατρική εταιρεία παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου του Ομίλου Καράτζη.

Οι χαμηλές χρεώσεις, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η εισαγωγή

καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην

κοινωνία και στο περιβάλλον αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ ως

σύγχρονου και ανταγωνιστικού παρόχου ρεύματος και φυσικού αερίου που στοχεύει στη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της,

η ΚΕΝ προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις για το σπίτι και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας ανταγωνιστικές χρεώσεις και άψογη εξυπηρέτηση με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή.

 metalux  

Η ΜΕΤΑLUX A.E. ιδρύθηκε το 1991 ,και δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής καψυλλίων επιπωμάτωσης στην παγκόσμια αγορά της συσκευασίας.

Τα προϊόντα είναι:
1 . PVC Καψύλια Επιπωμάτωσης
2 . Καψύλια Επιπωμάτωσης Αλουμινίου 
3 . Καψύλια Επιπωμάτωσης για Αφρώδεις Οίνους 
4 . Καψύλια Επιπωμάτωσης Κασσιτέρου
5 . Sleeves

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή καψυλλίων επιπωμάτωσης από PVC και αλουμίνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες στις διαδικασίες παραγωγής .

Η METALUX Α.Ε. προμηθεύει καψύλλια επιπωμάτωσης υψηλής ποιότητας σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο . Περισσότερο από το 60 % του συνόλου της παραγωγής εξάγονται με προορισμό το εσωτερικό και εξωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτεται με την παραγωγή καψυλλίων που προορίζονται για την ελληνική αγορά .

Οι περισσότεροι πελάτες της METALUX Α.Ε δραστηριοποιούνται στους τομείς παραγωγής κρασιού, ελαιόλαδου ή αλκοόλ..

Η ιστορία της METALUX Α.Ε. βασίζεται σε επενδύσεις στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό και η φιλοσοφία της είναι ότι ένα ποιοτικό προϊόν δεν έχει σύνορα .

 oinoline  

Το απόσταγμα μιας πολύχρονης και εποικοδομητικής πορείας  στον χώρο του κρασιού ήταν η δημιουργία της  εταιρείας  “Oinoline”. Ακούγοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών του κρασιού και της εστίασης όσο και των εραστών του κρασιού προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο να τους ικανοποιήσουμε.

             Η εμπειρία και  τεχνογνωσία μας πάνω στα αξεσουάρ κρασιού αλλά και στο ίδιο το κρασί ,μας οδήγησαν στο να μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία  οινικών αντικείμενων, αλλά και υπηρεσίες  όπως η δημιουργία κελαριών παλαίωσης, ενοικίαση αντικειμένων που σχετίζονται με το κρασί για γευσιγνωσίες ή εκδηλώσεις, συμβουλές  παλαίωσης κρασιών  και παροχή διαφημιστικών αντικειμένων.

            To κινητήριο έναυσμα όμως για όλα τα παραπάνω ήταν η αγάπη μας για το κρασί και η επιθυμία μας να το διαδώσουμε στο ευρύ κοινό με τον σωστό τρόπο. Γι αυτό και ότι κάνουμε γίνεται πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στο κρασί.

koropoulis

Η εταιρεία Α.Γ.Κοροπούλης ABEE ιδρύθηκε το 1893.
Παράγει και εισάγει Πώματα, Φιάλες, Υλικά Συσκευασίας και Μηχανήματα /Εξοπλισμό για τις Οινοποιίες, τις Ποτοποιίες, τις Φαρμακοβιομηχανίες και τις Βιομηχανίες Αναψυκτικών, Νερού, Λαδιού, Τροφίμων, Καλλυντικών κλπ.
Η εταιρεία Α.Γ.Κοροπούλης ABEE είναι ταυτισμένη με την ποιότητα των προϊόντων της και την συνεχή εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της. Τα κύρια προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία είναι τα εξής:

• Μηχανήματα / Εξοπλισμός
• Πώματα βιδωτά αλουμινίου
• Πώματα Twist
• Πώματα Crown
• Πώματα πλαστικά
• Πώματα φελλού
• Πώματα συνθετικά
• Καψύλια επιπωματώσεως
• Πώματα κεφαλοφόρα
• Πώματα γυάλινα
• Πώματα φαρμακευτικά
• Δρύινα βαρέλια / Δεξαμενές
• Εναλλακτικά προϊόντα δρυός
• Φιάλες
• Βάζα
• Αυτοκόλλητες ανάγλυφες ετικέτες (Resin labels)
• Σωληνάρια
• Κουτιά αλουμινίου
• Πλήρης τεχνική υποστήριξη

  www.coropoulis.gr

 

 hiotakis  

Η εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗΣ ξεκίνησε ως ένα μικρό αρτοποιείο το 1982. Το 1995 φτιάχτηκε στις Κορακιές Ακρωτηρίου το πρώτο εργοστάσιο προϊόντων ζύμης στην Κρήτη. Από τη δεκαετία του ’90 μπήκε δυναμικά στον τομέα της κατεψυγμένης ζύμης.

Απέκτησε εξειδίκευση στη σφολιάτα και το κρουασάν. Εξελίχθηκε σταδιακά, αυτοματοποιώντας την παραγωγή και έως σήμερα έχει καταφέρει να είναι η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις στο νησί. Ο επαγγελματισμός που τη διακρίνει, η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων είναι οι αρετές που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Στην εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗΣ μένοντας πιστοί στις αξίες της Κρητικής παράδοσης, προχωράμε και εξελισσόμαστε εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές στην παραγωγή προϊόντων ζύμης. Η επιλογή των πρώτων υλών είναι για μας πολύ σημαντική. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βότανα της Κρήτης και τοπικά γαλακτοκομικά συνθέτουν αυθεντικές κρητικές συνταγές.

 zaros  Η εταιρία ΒΟΤΟΜΟΣ  Α.Ε. είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που εμφιαλώνει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO'S, το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης.  Το Φυσικο Μεταλλικό Νερό ZARO'S βρίσκεται στην περίφημη λίστα του Fine Waters με τα 79 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου από το 2018 , έχοντας επίσης κερδίσει την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου», στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο.
 millsc

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: Άλευρα, Γαλακτοκομικά, προϊόντα προερχόμενα από Δημητριακούς καρπούς, Ζωοτροφές, Βιοκαύσιμα.

Στον κλάδο των αλεύρων, η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων.

Στον κλάδο των γαλακτοκομικών, οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ συμμετέχουν στην Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Κρήτης Α.Ε., υπό το brand Βέρο Κρητικό, το οποίο έχει αποκτήσει θέση συνώνυμη με την ποιότητα.

Ανάμεσα στις καινοτομίες των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ είναι η σειρά ροφημάτων χωρίς λακτόζη Vero Cereal. Τα προϊόντα Vero Cereal είναι 100% φυτικά, με χαμηλά λιπαρά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, ενώ είναι πηγή εδώδιμων ινών, ασβεστίου και βιταμινών D, B2, B12.

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ έχουν επίσης αναπτύξει το Delights of Crete, το οποίο αποτελεί μία εμπορική συμμαχία τεσσάρων ιστορικών εταιρειών της Κρήτης (ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΒΕΑ, ΒΙΟΧΥΜ, Βέρο Κρητικό), οι οποίες μέσω κοινής προσπάθειας έχουν σκοπό να προωθήσουν τα κρητικά προϊόντα πέρα από τα όρια του νησιού και της χώρας.Κορυφή