ΟιΝοτικά_Χανιά_2019

Οι οινοποιοί της Κρήτης, ετοιμάζονται για 12η χρονιά να καλωσορίσουν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαριου 2019,  στο Minoa Palace Resort, στον Πλατανιά Χανίων (Βρείτε τον χάρτη ΕΔΩ).

Καλεσμένοι χορηγοί, δημοσιογράφοι, οινοχόοι και σχολές μαγειρικής με εδέσματα,  θα πλαισιώσουν την έκθεση οίνου κ αυτή την χρονιά.


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο 16/2 | Από τις 12:00 έως και τις 21:00 (Είσοδος 7€)

Δωρεάν  δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus– Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 16.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 20:30.

  

Κυριακή 17/2  | Από τις 12:00  έως και τις 20:00 (Είσοδος 7€)

Δωρεάν δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus – Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 12.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 19.30

Η είσοδος για τους Επαγγελματίες Εστίασης θα είναι δωρεάν, με την επίδειξη της ονομαστικής bussiness card, στο Registration Desk της 'Εκθεσης.

 

chania_afisa_oinotika_2019

33 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ-ΕΚΘΕΤΕΣ

  1. ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ   
  2. ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ   
  3. ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ   
  4. ΚΡΑΣΙΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ   
  5. ΚΡΑΣΙΑ ΜΙΝΩΣ-ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ   
  6. ΚΡΑΣΙΑ ΤΙΤΑΚΗ   
  7. ΚΤΗΜΑ ΓΑΒΑΛΑ   
  8. ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ   
  9. ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ   
  10. ΚΤΗΜΑ ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗ   
  11. ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ   
  12. ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ   
  13. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ SILVA-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ   
  14. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ   
  15. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΛΕΞΑΚΗ   
  16. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΩΣΚΕΛΗ   
  17. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ   
  18. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ   
  19. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ   
  20. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ  
  21. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΛΑΔΟΣ   
  22. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ   
  23. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗ   
  24. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΥΡΑΡΑΚΗΣ   
  25. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ   
  26. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ   
  27. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ   
  28. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΤΟΥΡΑΚΗ   
  29. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ   
  30. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ   
  31. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ   
  32. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ   
  33. ZAZAZU   


WORKSHOPS  ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 

Α) ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

2 workshops με εισηγητή τον sommelier Γιώργο Λούκα, από την Genius in Gastronomy. (Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματιών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Staregister και μέλος του International Personnel Certification Association, IPC.)

  • 12.30-14.30: Θέμα Workshop: Πώς αναδεικνύονται οι κρητικές ποικιλίες μέσα σε εξειδικευμένα ποτήρια Riedel. Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
  •  17.30-19.30: Θέμα: Κρητικά κρασιά & CRAND CRU σοκολάτες (VALRHONA) Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

17:00 έως 20:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μίας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης  μετά την είσοδο της έκθεσης!


Β) ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Παράλληλες εκδηλώσεις:

  • 10.00 – 12.00: Διεξαγωγή σεμιναρίου, με θέμα: «Οίνοι με μειωμένη ή μηδενική προσθήκη θειώδους. Enartis Zenith®: ανασκόπηση μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του στην τρυγική σταθεροποίηση», με συντονιστή την ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. & Ομιλητή την Barbara SCOTTI, Τechnical Μarketing Μanager, Enartis – Esseco SRL, περιορισμένων θέσεων – δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή ΕΔΩ
  • 17.30-18:30: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: «Τα ελαττώματα στο κρασί και πώς τα αναγνωρίζουμε». Εισηγήτρια η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη. - Το σεμινάριο έχει συμπληρωθεί.
16:00 έως 19:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μιας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!


 
   



Κορυφή